Arrangementen

Als u bij Solexverhuur Nuenen solexen komt huren kunt u de dag compleet maken met
een orginele Braziliaanse BBQ bij Comigo.
De solextocht is 7 dagen per week te combineren met Comigo.
Braziliaans BBQ menu,wat kunt u verwachten?

ONBEPERKT gebruik maken van:

• Soepen buffet met stokbrood en kruidenboter;
• Overheerlijk koud buffet met visplateau;
• Uitgebreid warm buffet;
• Vlees, vis en ananas van de grill ;
• Geserveerd door onze gaucho’s.
Al onze producten worden op een speciale houtskool grill bereid om het vervolgens bij u aan tafel uit te serveren. Een nieuwe manier van dineren die u nu kunt beleven bij Comigo.

Wat is Braziliaans BBQ-en?
Braziliaans BBQ-en oftewel Churrascaria is in Brazilië maar ook in de rest van de wereld een ontzettend leuke en unieke manier van uit eten gaan.
Het is uniek door zijn speciale manier van bereiden en serveren. Op een speciale houtskool grill worden de zwaarden die voorzien zijn van vlees, vis en ananas bereid. Geprikkeld door de geur en aanblik van deze producten komen de gaucho’s bij u aan tafel (Rodizio) om het heerlijke vlees en vis vanaf het zwaard aan u te presenteren en te serveren.
Op elke tafel staat een zandloper met een rode en groene kant. Staat deze op groen komen de gaucho’s bij u aan tafel, rood betekent dat u even pauze heeft. U bepaalt dus helemaal zelf wat en hoeveel u eet in uw eigen tempo.

Het is mogelijk om bij ons te komen eten van 1 tot 80 personen. U betaalt een vast bedrag vanaf €24,95 p.p. (excl. drank en dessert). Kinderen van 3 tot 12 jaar betalen €1,50 per levensjaar. Afkoopmogelijkheden inclusief drank zijn bespreekbaar voor grotere groepen en is standaard bij het boeken van een diner met solextocht, prijzen van een all-in met solextocht zijn vanaf €68,95 p.p

In de zomer is het zelfs mogelijk om heerlijk buiten te dineren op het terras. Flesje rosé erbij?

Voor meer informatie over Comigo, bekijk de website: www.comigo.nl