Solex huren

Een solex huren via Solex verhuur Nuenen staat garant voor een dag volop plezier. U wordt hartelijk ontvangen bij Comigo te Nuenen met een heerlijk kop koffie of thee en een stuk appeltaart.

Nadat u van uw koffie genoten heeft gaan we een korte wandeling maken naar de loods waar de solexen met een volle tank op u staan te wachten. De routes worden uitgedeeld en na een korte welkom en introductie over de solex en de tocht gaat u genieten van de mooie tocht door Nuenen en zijn mooie omgeving.

We gaan ervan uit dat u 2,5 uur over de solextocht doet. Als u de route echter in 1 keer rijdt zal u na 1 uur 45 minuten weer terug zijn. Er is dus ruimte vrijgehouden om even heerlijk te genieten op een terrasje op de solextour.

We hebben een schitterende route voor u uitgezet die u langs plekjes voert waar u normaal gesproken niet komt. De solextocht voert u langs de bosrijke gebieden en boerenlandschappen met schitterende flora en fauna. Onze solextochten staan garant voor een unieke ervaring!

Een solex huren kan van 2 tot 80 personen. Klik hier om uw arrangement samen te stellen.

In principe worden de solexen per dagdeel verhuurt. Natuurlijk is het ook mogelijk om in overleg zelf uw gewenste tocht en tijd samen te stellen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Geniet na afloop nog van een heerlijk drankje op het terras van Comigo of maak de dag helemaal compleet met een overheerlijke Braziliaanse BBQ!

Of het nu gaat om een familie-uitje, vrijgezellenfeest of een geheel verzorgd bedrijfsfeest, een solex huren is een geweldige basis voor een onvergetelijke dag!